INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Светот каталог на производи и прибор за професионални фризери


македонски

производи за коса
PININ

PININ

PININ ножици - Персонализација PININ фризерски додатоци
фризерски додатоци

PININ ножици - Персонализација

, на барање од страна на ножици, прилагодување техники со конкретни мерки за совети, прстени, сечењ...

Информации за производот
PININ СОЗДАВАЊЕ ножици PININ фризерски додатоци
фризерски додатоци

PININ СОЗДАВАЊЕ ножици

Благодарение на искуството стекнато во текот на повеќе од половина век и е уште една работа актив...

Информации за производот
Мулен Руж - МО. ANNA PININ Ножици за коса
Ножици за коса

Мулен Руж - МО. ANNA

МО. ANNA Основниот модел на линијата, но чувството на оригиналниот тежина обезбедува одлични перфо...

Информации за производот
Мулен Руж - МО. DAISY PININ Ножици за коса
Ножици за коса

Мулен Руж - МО. DAISY

МО. DAISY Модел за намалување на основната. Избалансиран и лесен алатка за оние што бараат повисок к...

Информации за производот
Мулен Руж - МО. MARY PININ Ножици за коса
Ножици за коса

Мулен Руж - МО. MARY

МО. MARY Модел за намалување на традиционалните, чисти и реверзибилна, особено погоден за сечење се...

Информации за производот
Мулен Руж - МО. PENELOPE PININ Ножици за коса
Ножици за коса

Мулен Руж - МО. PENELOPE

Мулен Руж СЕРИЈА линија на професионални ножици занает Материјали Челик ATS синтерувани прав тер...

Информации за производот
Мулен Руж - МО. VANESSA PININ Ножици за коса
Ножици за коса

Мулен Руж - МО. VANESSA

МО. VANESSA Можете да го оптимизирате напор, додека намалување благодарение на стабилноста потенцир...

Информации за производот
Мулен Руж - МО. ЖАН PININ Ножици за коса
Ножици за коса

Мулен Руж - МО. ЖАН

МО. ЖАН Режа импресивен материјали што дава модел прецизност и удобност за ненадмината чувство н...

Информации за производот
СЕРИЈА Казабланка - МО. AUDREY PININ Ножици за коса
Ножици за коса

СЕРИЈА Казабланка - МО. AUDREY

МО. AUDREY Благодарение на стабилност потенцира со големината на прстени за прстите, можно е да се о...

Информации за производот
СЕРИЈА Казабланка - МО. Алида PININ Ножици за коса
Ножици за коса

СЕРИЈА Казабланка - МО. Алида

МО. Алида Дизајнот на рачката прави исклучително удобна за време на сечењето, е модел за долго вр...

Информации за производот
СЕРИЈА Казабланка - МО. ѓумбир PININ Ножици за коса
Ножици за коса

СЕРИЈА Казабланка - МО. ѓумбир

МО. Ѓумбир Од рачката ножици криви и неправилни, тоа е признаен и ценет за долго време. Рачката е м...

Информации за производот
СЕРИЈА Казабланка - МО. Сузан PININ Ножици за коса
Ножици за коса

СЕРИЈА Казабланка - МО. Сузан

МО. Сузан Чистење режа тип класика, погоден за различни ситуации благодарение на односот на сече....

Информации за производот
СЕРИЈА Казабланка одговара на сите - МО. Маја PININ Ножици за коса
Ножици за коса

СЕРИЈА Казабланка одговара на сите - МО. Маја

е признаен и ценет за долго време. Рачката е многу удобно благодарение all'appoggia -отстранлив прст. За ...

Информации за производот
СЕРИЈА Трилогија - Трилогија 1 PININ Ножици за коса
Ножици за коса

СЕРИЈА Трилогија - Трилогија 1

ATS Материјали челик синтерувани прав термички обработени трипл- селективен откритието дека ви ов...

Информации за производот
Трилогија серија - трилогија 2 PININ Ножици за коса
Ножици за коса

Трилогија серија - трилогија 2

Трилогија 2 Од рачката ергономски режа семиња. Од суштинско значење во форма, модел дава удобност...

Информации за производот
Трилогија серија - трилогија 3 PININ Ножици за коса
Ножици за коса

Трилогија серија - трилогија 3

Трилогија 3 Чистење режа а texturizing, со активно сечилото жилет и назабени нож мека задржи. Модел диз...

Информации за производот

X

privacy